Wygląda na to, że ten rok mija tak szybko! Nie mogę się doczekać naszych nadchodzących rodzinnych wakacji w Santa Fe w Nowym Meksyku (oto mój przewodnik po Santa Fe ). Cieszyliśmy się najmilszą wiosną, jaką pamiętam, i spędzamy dużo czasu na naszym nowym, osłoniętym werandzie. To po prostu cudowne.
W tym miesiącu oferta produktów sezonowych poszerza się o świeże owoce, takie jak jagody i truskawki, rabarbar i wiśnie. Myślę, że zrobię chipsa, aby to uczcić – pozostaje tylko pytanie, jakiego rodzaju ( jagody , jagody mieszane czy truskawkowy rabarbar ?). Zanikają szparagi i groszek wiosenny, więc kup je, póki możesz. Trzymaj się dobrze!
Awokado
Kremowy dip z awokado
Bezglutenowe i wegańskie
„Kolejny sukces obiadowy! To było zaskakująco smaczne. Szczerze przepuściłem to myśląc „eh”, ale potem moi przyjaciele zjedli fiestową kolację, a ja umierałem za wymówkę, aby nie jeść ich steków lub tacos z mielonej wołowiny, więc zrobiłem smażoną fasolę na moje tacos. Dziś zrobiłam sos z awokado i marynowaną cebulę….MNIAM. I super proste!!” – Erin
Więcej przepisów na awokado »
Przejdź do przepisu…
Post Co ugotować w czerwcu pojawił się najpierw na Cookie i Kate .