Angel Food Cupcakes

  • na stronie 15 lipca, 2021
  • 101841 Wyświetleń

Angel Food Cupcakes - Twój przepis Najlepsze przepisy w internecie - 9

Te wyjątkowo puszyste, delikatne babeczki z anielskim jedzeniem są najlepszą bazą dla lekkich i smacznych letnich smakołyków. Posyp świeżą bitą śmietaną i jagodami na deser, który jest idealnym połączeniem zwiewnego i słodkiego.

Babeczki to najlepszy sposób na zaspokojenie pragnienia ciasta w porcji wielkości kęsa. Cytryna , tres leches itruskawka to prostsze i pyszne przepisy na babeczki, gotowe na letnią imprezę.

Angel Food Cupcakes topped with blueberries and strawberries.

Najlepszy przepis na babeczkę anioła

Nie ma lepszego letniego deseru niż ten, który jest wielkości kęsa, lekki jak powietrze i świetnie smakuje z tak wieloma różnymi nadzieniami i dodatkami. Babeczki z anielskim jedzeniem zawsze były moim ulubionym deserem. Prawidłowo ugotowany ma najdelikatniejszą, puszystą konsystencję. Ta konsystencja plus świeże owoce tworzą deser, który naprawdę smakuje z nieba, gra słów zdecydowanie zamierzona.

Robienie ciastek z anielskim jedzeniem w stylu babeczki jest idealne na duże spotkania. Z niekończącymi się dodatkami i nadzieniami jest to super wszechstronny deser. Niezależnie od tego, czy chcesz udekorować swoje babeczki świeżą bitą śmietaną i letnimi jagodami, skórką z cytryny czy wiórkami czekoladowymi, to jasne białe, delikatne ciasto jest idealnym podkładem. Gotowy na mały kawałek nieba? Chodźmy upiec te słodkie babeczki z jedzeniem anioła!

Anioł Food Ciasto Babeczki Składniki

Prawdopodobnie masz już wszystkie składniki do przygotowania tych pysznych babeczek!

  • Mąka Ciasta : Niska zawartość białka w mące tortowej sprawia, że jest idealna do lekkich, puszystych deserów. Mniejszy
  • Sól: dla wzmocnienia smaku.
  • Cukier granulowany : Dla słodyczy i łączenia składników.
  • Białka Jaj: Z dużych jaj, w temperaturze pokojowej.
  • Woda : ciepła.
  • Cream of Tatar: Pomaga to zachować nienaruszone białka po ubiciu.

Domowa Bita Śmietana

  • Ciężka śmietana do ubijania : Do bazy lukierowej. Trzymaj się schłodzone, aż będziesz gotowy do ubijania.
  • Cukier puder: dla słodyczy i gładkiej konsystencji.
  • Ekstrakt waniliowy: Wyraźny ekstrakt waniliowy najlepiej jest zachować biały kolor lukier.
  • Posypka owocowa: Możesz użyć truskawek lub dowolnego innego wybranego owocu!

Jak zrobić anielskie babeczki z jedzeniem od podstaw?

Dopóki będziesz delikatny w stosunku do białek jajek, ten przepis będzie łatwy do połączenia i za każdym razem zapewni Ci wspaniałe rezultaty!

  1. Rozgrzej piekarnik i przygotuj patelnię: Rozgrzej piekarnik do 325° i wyłóż formę do muffinek wkładkami do babeczek. Odłożyć na bok.
  2. Przesiać: przesiać mąkę i sól i odstawić.
  3. Wymieszaj białka jaj i cukier: W misce miksera dodaj białka jaj. Użyj nasadki do trzepaczki, aby ubić na średnim poziomie, aż się spieni. Dodaj śmietankę tatarską i 1-2 łyżki cukru. Mikserem ustawionym na średnim poziomie dodawaj po trochu cukier. Ubijaj, aż uzyskasz sztywne szczyty.
  4. Dodaj wanilię: Dodaj wanilię i wymieszaj, aby połączyć.
  5. Dodaj mąkę do mieszanki białek jaj: W 2-3 dodatkach dodaj mąkę do białek jaj i za pomocą gumowej łopatki złóż ją. Uważaj, aby nie wypuścić zbyt dużo z białek. Mieszaj tylko do połączenia.
  6. Dodaj do wkładek do babeczek: Włóż ciasto do wkładek do babeczek, aż będą pełne w około ¾. Piecz przez 20-23 minuty, aż wierzchy zaczną nabierać złotego brązu.
  7. Fajne: Schłodź babeczki na patelni przez około 5 minut, a następnie odwróć je do góry nogami na patelni. Pozostawić do ostygnięcia na patelni jeszcze przez 10 minut, aby zapobiec ich opróżnieniu.

Przygotowanie bitej śmietany

  1. Wymieszaj: W misce miksera użyj nasadki trzepaczki do ubijania śmietanki, cukru pudru i wanilii do uzyskania średnio sztywnych końcówek.
  2. Frost and Add Toppings: Bitą śmietanę możesz wylać na schłodzone babeczki lub po prostu nałożyć na nie łyżką. Udekoruj truskawkami lub innymi wybranymi owocami.
The process of making angel food cupcakes.

Tworzenie najdelikatniejszych babeczek z jedzeniem aniołów

Ciasto anielskie jest jak kaszmir z deserów. Wygląda świetnie, świetnie się czuje, ale wymaga trochę więcej TLC niż inne ciasta. Ponieważ wymaga pewnych warunków, aby osiągnąć optymalną konsystencję i konsystencję, może być nieco trudne do perfekcji. Wymieniłem kilka wskazówek i sztuczek, które pomogą Ci zrobić najlepsze babeczki z anielskim jedzeniem za każdym razem!

  • Dobrze przesiać : Ponieważ konsystencja babeczek Angel Food ma być lekka i puszysta, chcesz mieć pewność, że przesiałeś razem suche składniki, aby utrzymać powietrze w mieszance.
  • Keep Egg Whites Fluffy : Białka jaj są jedną z najważniejszych części ciasta anielskiego. To właśnie nadaje mu tak przewiewną konsystencję. Dodaj żółtko, a babeczki będą zbyt gęste. Upewnienie się, że ubijasz białka jajek, aż będą puszyste, jest kluczowe. Stamtąd zachowaj szczególną ostrożność, dodając białka jajek do reszty mieszanki. Ciężka ręka może spowodować ich opróżnienie.
  • Trzymaj piekarnik zamknięty: Użyj światła piekarnika, zamiast otwierać piekarnik, aby sprawdzić swoje babeczki. Może to spowodować wypuszczenie gorącego powietrza i uniemożliwić równomierne pieczenie babeczek.
  • Nie smaruj patelni: W przeciwieństwie do innych babeczek, babeczki z jedzeniem anioła potrzebują czegoś, do czego mogą się przyczepić, aby urosły, więc najlepiej nie smarować patelni.
  • Kiedy Twoje babeczki są gotowe: Będziesz wiedział, że Twoje babeczki są gotowe, gdy staną się złotobrązowe i będą miały lekko sprężysty charakter.

Dodaj dodatki i nadzienie do swoich anielskich babeczek

Dodaj ulubione owoce, sos, a nawet dżem, aby pokryć te słodkie i pyszne babeczki z anielskim jedzeniem. Mieszaj i dopasowuj, jak ubierasz i napełniasz babeczki!

  • Polewy: Oprócz jagód można również dodać skórkę z cytryny i kandyzowane cytryny lub kawałki posiekanej czekolady. Ponieważ samo ciasto ma neutralny smak, dobrze komponuje się z różnymi rodzajami dodatków!
  • Nadzienia: Możesz dodawać nadzienia do swoich babeczek, gdy całkowicie ostygną. Po prostu wytnij mały otwór w ich wierzchu, a następnie wypełnij go czekoladą, twarogiem cytrynowym, twarogiem malinowym, kremem lub innym lukrem do bitej śmietany, aby uzyskać większą kremową konsystencję.

Domowy Sos Solony Karmelowy

Domowy dżem truskawkowy z zamrażarką

Close-up of an Angel Food Cupcake.

Przechowywanie resztek anielskich babeczek z jedzeniem

  • W temperaturze pokojowej: babeczki będą przechowywane w temperaturze pokojowej do 2 dni.
  • W lodówce: Zawiń babeczki w folię. Przechowują się w lodówce do tygodnia.
  • W zamrażarce: Niemrożone babeczki można przechowywać w zamrażarce, ciasno zawinięte w folię foliową, przez 3-4 miesiące. Przechowywać w lodówce na noc do rozmrożenia.

Angel Food Cupcakes on serving dish.

Angel Food Cupcakes - Twój przepis Najlepsze przepisy w internecie - 16

Wydrukować

Babeczki z anielskim jedzeniem

Te wyjątkowo puszyste, delikatne babeczki z anielskim jedzeniem są najlepszą bazą dla lekkich i smacznych letnich przysmaków. Posyp świeżą bitą śmietaną i jagodami na deser, który jest idealnym połączeniem zwiewnego i słodkiego.
Deser kursu
Kuchnia Amerykańska
Słowo kluczowe babeczki z jedzeniem anioła, babeczki z jedzeniem anioła
Czas przygotowania 20 minut
Czas gotowania 22 minuty
Całkowity czas 42 minuty
Porcje 12 babeczek
Kalorie 142 kcal
Autor Alyssa Rivers

Składniki

  • ½ szklanki mąki do ciasta
  • Odrobina soli
  • 2/3 szklanki cukru granulowanego
  • 4 duże białka jaj w temperaturze pokojowej
  • 2 łyżki ciepłej wody
  • ½ łyżeczki kremu tatarskiego

Bita śmietana

  • 1 szklanka ciężkiej śmietany do ubijania
  • 2 łyżki cukru pudru
  • 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
  • Truskawki lub inne owoce na posypkę

Instrukcje

  • Ogrzewania wstępnego pieca do 325 °, a linia A muffin pan z tulei Cupcake . Odłożyć na bok.
  • Przesiej mąkę i sól i odstaw.
  • W misce miksera dodać białka. Użyj nasadki do trzepaczki, aby ubić na średnim poziomie, aż się spieni. Dodaj śmietankę tatarską i 1-2 łyżki cukru. Mikserem ustawionym na średnim poziomie dodawaj po trochu pozostały cukier. Ubijaj, aż uzyskasz sztywne szczyty.
  • Dodaj wanilię i wymieszaj, aby połączyć.
  • W 2-3 porcjach dodać mąkę do białek i za pomocą gumowej szpatułki złożyć ją. Uważaj, aby zbytnio nie wypuścić z białek. Mieszaj tylko do połączenia.
  • Włóż ciasto do wkładek do babeczek, aż będą pełne. Piecz przez 20-23 minuty, aż wierzchy zaczną się złotobrązowe.
  • Schłodź babeczki na patelni przez około 5 minut, a następnie odwróć je do góry nogami na patelni. Pozostawić do ostygnięcia na patelni jeszcze przez 10 minut, aby zapobiec ich opróżnieniu.

Bita śmietana

  • W misce miksera użyj trzepaczki do ubijania śmietanki, cukru pudru i wanilii na średnio sztywną pianę. Można rura bitą śmietanę na chłodzonych babeczek, można też po prostu łyżka dollops na nich. Udekoruj truskawkami lub innymi wybranymi owocami.

Odżywianie

Kalorie: 142 kcal | Węglowodany: 17 g | Białko: 2 g | Tłuszcz: 7 g | Tłuszcze nasycone: 5 g | Tłuszcze wielonienasycone: 1 g | Tłuszcz jednonienasycony: 2 g | Cholesterol: 27 mg | Sód: 26 mg | Potas: 59 mg | Włókno: 1 g | Cukier: 13 g | Witamina A: 292 j.m. | Witamina C: 1 mg | Wapń: 15 mg | Żelazo: 1 mg

źródło

Kategorie artykułów:
Amerykańskie · ciasto · Wakacje · Z piekarnika · Zapiekane

Komentarze są zamknięte.

Nie przegap! losowe posty ...