Smażenie Brats na powietrzu to najlepszy sposób na uzyskanie doskonale ugotowanego bachora i super proste! Najlepsze w tym jest to, że możesz je mieć przez cały rok dzięki frytownicy powietrznej!
Używanie frytkownicy do smażenia mięsa to jeden z najlepszych sposobów na uzyskanie doskonałego smaku za każdym razem. Musisz spróbować tych ulubionych, są niesamowite, spróbuj stek , kurczaka i łososia !

Przepis na frytownicę
Gotowanie bachorów we frytownicy powietrza zmieni wszystko! Nie musisz już siedzieć przy gorącym grillu w letnie upały. Nie musisz się już martwić o rozpryski tłuszczu w całej kuchni po ugotowaniu ich na patelni na kuchence. I nie musisz już ograniczać się do posiadania ich tylko w sezonie grillowym. Z frytownicą powietrzną możesz mieć ją przez cały rok, utrzymując bałagan w czystości i chroniąc się przed upałem. To całkowita wygrana, wygraj!
Te bachory są doskonale ugotowane, z dobrym kęsem na zewnątrz i soczystymi w środku. Są tak łatwe i szybkie, że możesz zjeść obiad na stole w mgnieniu oka. Połącz go z letnią sałatką z kukurydzy, sałatką ziemniaczaną i pizzą owocową na deser, aby uzyskać zabawną lekką i soczystą, satysfakcjonującą kolację. Będą idealne na pracowity dzień powszedni lub leniwy weekend. Musisz spróbować tego przepisu!
Tylko dwuskładnikowe bachory
- Spray z oliwy z oliwek : trzymaj się z dala od aerozoli, ponieważ może zakleić frytownicę.
- Nieugotowane bachory : Wybierz swój ulubiony rodzaj bachorów lub użyj odmiany.
Jak zrobić bachory za pomocą frytownicy?
- Przygotowanie: Spryskaj spód frytkownicy powietrznej sprayem z oliwy z oliwek. Połóż bachory równo w koszu, zachowując odstęp pomiędzy nimi.
- Smażenie na powietrzu: Gotuj w 360 stopniach przez 12-15 minut, przewracając w połowie.
- Odpoczywaj i ciesz się: Ostrożnie wyjmij bachory z kosza i pozwól im odpocząć przez 5 minut.

Wskazówki dotyczące najlepszych Brats do frytkownic Air
Pikantne, soczyste i idealnie delikatne te bachory są łatwym obiadem w mgnieniu oka.
- Frytownica: Brat to pokarm o wysokiej zawartości tłuszczu, więc przed gotowaniem upewnij się, że tacka ociekowa jest czysta. Pomoże to zapobiec paleniu frytownicy. Upewniając się, że moja tacka ociekowa jest czysta, nie miałem tego problemu.
- Czas pieczenia: Każda frytownica powietrzna jest inna, upewnij się, że porównałeś czas smażenia z instrukcją.
- Temperatura wewnętrzna: Upewnij się, że twoje bachory są gotowane do temperatury wewnętrznej 160 stopni.
- Let it Rest: Pozwalanie bachorom na odpoczynek zapewnia, że soki ponownie wchłaniają się do bachora.
- Przechowuj: Przechowuj ugotowane frytownice w lodówce szczelnie przykryte przez okres do 4 dni. Podgrzewaj we frytownicy przez 3-5 minut.
Różne sposoby wykorzystania bachorów
Klasycznym sposobem serwowania bachorów jest bułka z ostrą musztardą i kiszoną kapustą, ale tych bachorów można używać na wiele sposobów.
- Papryka i Cebula: Klasyczny przepis, pokrój i podsmaż paprykę i cebulę i wrzuć z pokrojonymi bachorami lub zostaw je w całości.
- Makaron : Podawaj z ulubionym makaronem, dodaj sos, taki jak alfredo lub nawet marinara .
- Ryż : Użyj białego lub brązowego ryżu i dodaj swoje ulubione warzywa na szybki lekki posiłek.
- Pieczone warzywa: Pokrój bachory i wymieszaj z smażonymi warzywami, aby uzyskać obiad o wysokiej zawartości białka i niskiej zawartości węglowodanów.
- Polewy dla bachorów: Polewanie bachorów bułką ma nieskończone możliwości. Spróbuj sałatki coleslaw , jalapenos, chilli , sera i pikli.


Brats do frytkownic
Składniki
- Oliwa z oliwek w sprayu
- 4 niegotowane bachory
Instrukcje
-
Spryskaj spód frytkownicy powietrznej sprayem z oliwy z oliwek. Połóż bachory równo w koszu, zachowując przestrzeń pomiędzy nimi.
-
Gotuj w 360 stopniach przez 12-15 minut, przewracając w połowie.
-
Ostrożnie wyjmij bachory z koszyka i pozwól im odpocząć przez 5 minut.